MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2019-2020 moklo metų foto galerija / TARPTAUTINĖ TOLERANCIJOS DIENA

Lapkričio 16 d. daugelyje pasaulio šalių yra minima Tarptautinė tolerancijos diena. Ruklos J. Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro mokiniai taip pat visą savaitę piešė, klijavo ir per klasės valandėles kalbėjo apie toleranciją. Aiškinosi, koks yra tolerantiškas žmogus, kaip reikia būti tolerantišku, juk tolerancija reiškia ne ką kitą, kaip pakantą, kantrybę, atlaidumą, gebėjimą ir mokėjimą pakęsti, neprieštarauti.
Šios dienos minėjimui kasmet pasiūlomas vis kitoks simbolis –  šie metai pakvietė pasirinkti itin reikšmingą ženklą – švyturį. Kodėl būtent švyturys? Švyturys yra šviesa, vedanti laivus į saugų uostą, tai pagalbos ženklas ir amžino tikslo, į kurį per pasaulio bangas plaukia gyvenimo laivas. Jis simbolizuoja teigiamą pavyzdį, kuriuo turėtų sekti kiti.
Visos savaitės darbus penktadienį vainikavo koncertas, kurio metu eiles deklamavo, dainas dainavo ir šokius šoko ne tik lietuvaičiai, bet ir mokykloje besimokantys išlyginamosios klasės mokiniai, kurių dauguma atvykę iš Ukrainos, Sirijos, Tadžikistano, Irano ir Rusijos.
Ačiū mokyklos administracijai, VGK nariams ir pedagogams už įdėtą indėlį į prasmingą Tolerancijos dienos minėjimą, kuriam abejingų neliko. Tikime, kad apie toleranciją, mandagumą ir pagalbą aplinkiniams mokiniai prisimins visur ir visada.
Spec. pedagogė, logopedė Ligita Kazlauskienė
Lapkričio 16 d. daugelyje pasaulio šalių yra minima Tarptautinė tolerancijos diena. Ruklos J. Stanislausko mokyklos – daugiafunkcio centro mokiniai taip pat visą savaitę piešė, klijavo ir per klasės valandėles kalbėjo apie toleranciją. Aiškinosi, koks yra tolerantiškas žmogus, kaip reikia būti tolerantišku, juk tolerancija reiškia ne ką kitą, kaip pakantą, kantrybę, atlaidumą, gebėjimą ir mokėjimą pakęsti, neprieštarauti. Šios dienos minėjimui kasmet pasiūlomas vis kitoks simbolis – šie metai pakvietė pasirinkti itin reikšmingą ženklą – švyturį. Kodėl būtent švyturys? Švyturys yra šviesa, vedanti laivus į saugų uostą, tai pagalbos ženklas ir amžino tikslo, į kurį per pasaulio bangas plaukia gyvenimo laivas. Jis simbolizuoja teigiamą pavyzdį, kuriuo turėtų sekti kiti. Visos savaitės darbus penktadienį vainikavo koncertas, kurio metu eiles deklamavo, dainas dainavo ir šokius šoko ne tik lietuvaičiai, bet ir mokykloje besimokantys išlyginamosios klasės mokiniai, kurių dauguma atvykę iš Ukrainos, Sirijos, Tadžikistano, Irano ir Rusijos. Ačiū mokyklos administracijai, VGK nariams ir pedagogams už įdėtą indėlį į prasmingą Tolerancijos dienos minėjimą, kuriam abejingų neliko. Tikime, kad apie toleranciją, mandagumą ir pagalbą aplinkiniams mokiniai prisimins visur ir visada. Spec. pedagogė, logopedė Ligita Kazlauskienė